Home / Pris

Priser & Information

Exklusivt | Enskilt | Eget

Att bo på Villa Muskö är som att vara i ett hem men samtidigt känslan av ditt egna lilla hotell. Men inte som ett vanligt hotell med piccolo, restaurang och roomservice – här bor man som om stället vore ens eget och med en alldeles egen privat kock. När man bor på Villa Muskö disponerar man alltid alla byggnader och faciliteter såsom bastu och spabad etc helt på egen hand. Ingen kommer att störa och berätta hur man ska göra, inga tider för bokning av spabad eller restaurang som man måste förhålla sig till, här bestämmer man själv vad man vill göra och när.

Boende – Laga mat på egen hand

sek 3750
 • Per person & dygn
 • Paketet inkluderar:
 • Övernattning med fullutrustat kök

Här får man ta hand om allt på egen hand. Man köper med sig all mat och alla råvaror själv och tillagar sedan alla måltider på egen hand. Vår värd kommer att finnas på plats under hela vistelsen för att svara på frågor och hjälpa till med diverse olika saker och för att kanske rycka in lite här och där om det skulle behövas, allt för att ni ska få en så härlig vistelse som möjligt.

Villa Muskö är inte som ett vanligt hotell med piccolo, restaurang och roomservice – här bor ni som om stället vore ert eget! Ingen kommer att störa er och berätta hur ni ska göra.

Boende – Laga mat med kock

sek 4250
 • Per person & dygn
 • Paketet inkluderar:
 • Råvaror till trerättersmiddag som lagas ihop med kock

Det bästa mötet är i köket. Bli stjärnkock för en kväll och laga mat tillsammans med en riktig kock. Vår kock kan ta fram förslag eller så skräddarsyr vi gärna en upplevelse för just er och era önskemål. Kvällen startar med att vi samlas o köket, kocken presenterar sig och kvällens meny och går igenom vad som ska hända under kvällen. Deltagarna får förkläde samt recept och delas in i grupper och sedan sätter vi igång. Kvällen avslutas med en gemensam middag. En härlig kväll där vi delar med oss av det bästa vi vet:  god mat i glada vänners lag. 

Alla övriga måltider som frukost, lunch och fika ombesörjer ni på egen hand, som ni väljer och tar med efter era specifika önskemål.

Boende – Private Chef

sek 4950
 • Per person & dygn
 • Paketet inkluderar:
 • Lunch, eftermiddagsfika, trerättersmiddag, frukost

När ni anländer och checkar in på Villa Muskö runt lunchtid, blir det först lite mjukstart och det serveras en lunch. Under eftermiddagen dukar kocken fram eftermiddagsfika. Under sen eftermiddag börjar kocken förbereda och tillaga er  trerättersmiddag. Ni väljer i förväg ett önskat menyförslag. Dagen efter när ni vaknar utvilade, står en härlig frukost uppdukad. Tider för de olika måltiderna bestämmer ni, i förväg, i samråd med vår kock.

Boende – Private Chef Deluxe

sek 5950
 • Per person & dygn
 • Paketet inkluderar:
 • Lunch, eftermiddagsfika, trerättersmiddag, frukost, förmiddagsfika, lunch

När ni anländer och checkar in på Villa Muskö runt lunchtid blir det först lite mjukstart och det serveras en underbar lunch. Under eftermiddagen dukar kocken fram eftermiddagsfika och frukt. Under sen eftermiddag börjar kocken förbereda och tillaga en magisk trerättersmiddag som ni sedan får avnjuta när ni själv önskar. Middagen är helt och hållet framtagen och baserad på era egna önskemål och preferenser. Dagen efter vaknar ni utvilade och tar ett eventuellt morgondopp i havet, sen står en riktig drömfrukost uppdukad med allt man kan tänka sig, för bästa tänkbara start. Råvaror, meny och tider bestämmer ni helt på egen hand i samråd med vår kock.

Minimum 8 personer vid bokning
In- samt utcheckning 12.00. Går att ändra något i mån av plats
All alkoholhaltig dryck medtages på egen hand
För bokningsförfrågan eller övriga önskemål vänligen maila eller ring oss
Tel: 08-660 14 60
Samtliga priser är exkl. moms
Ta hand om Villa Muskö varsamt så vi kan fortsätta att erbjuda denna frihet till alla som besöker oss.

 

Tillval