Home / Om Villa Muskö

Om Villa Muskö

Omgivning

Villa Muskö ligger helt ogenerat utan insyn och tomten är på 8000 kvm med 200 m strandlinje med klippor men även med en barnvänlig strandremsa för bad och lek.

Stor brygga med bojar där det går lätt att lägga till med egen båt, och segeldjup ända in till kanten, utan är även perfekt för fiske. Tar man båten tio minuter så har du ett av Stockholms skärgårds bästa havsöringsfiske men det finns givetvis även gott om abborre, gädda, sik och gös. Det går givetvis bra att även fiska direkt från bryggan eller från valfri klippa på tomten.

Den välutrustad lanthandeln Sandells Livs finns ca. 3 km bort. Ludvigsbergs Herrgård med bar och restaurang avstånd 1,5 km. Muskö Sjökrog 3 min med båt, och 5 min med bil.

 

Huvudbyggnaden – Villa Muskö

Huvudbyggnaden om 130 kvm består av 3 dubbelrum, i varje sovrum finns två sängar som antingen kan placeras ihop eller som två separata enkelsängar. Köket är helt öppet med köksö, där finns också ett enormt fönsterparti på hela 5 meter som ger en enastående utsikt ut över Hårsfjärden när man konfererar, lagar mat eller äter middag.

Vid det stora härliga matbordet får 12 personer plats både för middagar och konferens. Här finns både griffeltavla, blädderblock och en vridbar LCD TV för anslutning av dator etc, för filmvisning och presentationer. Huvudbyggnaden har även ett modernt badrum med wc, dusch samt tvättmaskin med integrerad torktumlare. Vardagsrummet ligger precis i anslutning till köket och där finns även en härlig öppen spis.

 

Precis utanför Villa Muskö finns en stor altan mot havet i olika nivåer med ett stort matbord för upp till 12 personer, en härlig loungedel med soffor och fåtöljer. Här finns också ett nerfällt spabad med plats för upp till upp 8 personer där man kan njuta av magiska solnedgångar.

 

 

Berga – Det lite mindre huset

På andra sidan av Villa Muskö ligger det lite mindre huset Berga. Denna byggnad är 60 kvm och har 3 dubbelrum. Ett av dubbelrummen är på loftet och detta rum har nog den mest spektakulära utsikten av alla rummen på hela Villa Muskö.

Gaveln mot havet och Hårsfjärden är helt i glas, och glaspartiet går att öppna helt, en öppning på 4 meter rakt ut på altanen. Modernt badrum med wc och dusch som även är handikappvänligt.

 

 

 

Bastun

På andra sidan om Berga ligger sedan den toppmoderna vedeldade bastubyggnaden med dubbla duschar. Även utsikten från bastun går inte av för hackor den heller.

 

 

 

Stora Bryggan

Den stora bryggan inbjuder till sena kväller med magiska solnedgångar och kanske ett kvällsdopp när andan faller på.

 

Kort & Gott

Villa Muskö passar utmärkt för semester och för den som vill koppla av och kanske vill komma bort från storstan ett tag. Men Villa Muskö passar också lika bra för kickoffen, den lilla konferensen eller varför inte ledningsgruppsmötet. Oavsett anledning så kan vi garantera att ni kommer få en oförglömlig vistelse om ni väljer Villa Muskö.

Varmt välkomna till Villa Muskö!