Home / Mat

Mat & Råvaror

Vår matfilosofi bygger på tre hörnstenar skog, äng och hav där vi vill visa vad vårt fantastiska landskap och land kan erbjuda. På Villa Muskö delar vi en stor passion för gastronomi, mat och dryck. Om man väljer att boka Private Chef på Villa Muskö tas menyn fram ihop med dig som gäst utifrån just era önskemål och du har direktkontakt med mig Melker Anderson (Head Chef) hela vägen. Menyn kan dock variera något beroende på tillgång och säsong. Leverantörerna är handplockade enligt våra höga kvalitets- och samhällskrav, vilket innebär att de flesta råvaror och ingredienser som används i vårt kök, är närproducerade och/eller ekologiska.

Vårt egna bordsvatten som serveras stilla eller kolsyrat, hämtas från vår egen brunn. Svampen plockas i skogarna runt Muskö, lammet kommer från den lokala bonden och honungen får vi från en lokal biodling här på Muskö.

Känslan av att äta något som inte bara är gott och vackert, utan också producerat på ett hållbart sätt är så klart hela tiden vår ambition och det vi strävar efter.

Välkommen till bords

Melker Anderson – Kock | Front of house

 

Private Chef Villa Muskö