Home / Mat

Mat & Råvaror

Övernattning med egen mat – Ni kanske känner att ni vill lösa allt med mat och dryck på egen hand, och ta med det ni själva önskar. Då är detta valet för er.

Övernattning med trerättersmiddag och privat kock – Väljer man detta alternativ så kommer vår kock att anlända under eftermiddagen för att förbereda och sedan laga en magisk trerättersmiddag bara för er, som ni sedan får avnjuta. Övriga måltider såsom frukost och lunch ombesörjer man själv och man tar med sig precis det man själv önskar.

Övernattning med helpension och privat kock – Det blir inte bättre än såhär. Väljer man detta alternativ för sin konferens så kommer man ha en helt egen privat kock under vistelsen. När ni anländer blir det lite mjukstart och det serveras en underbar lunch. Under eftermiddagen dukas det fram fika och frukt. Till kvällen får ni sedan avnjuta en magisk trerättersmiddag. Dagen efter en skön natts sömn så står en riktig drömfrukost uppdukad med allt ni kan tänka er, för den bästa tänkbara starten på dagen.

Exklusivt & Ostört – Oavsett vad och vilken typ av vistelse ni väljer så kommer där aldrig att vara några andra hyresgäster eller någon annan personal från oss på plats under eran vistelse, förutom kocken så klart om man nu har valt detta.

Vid frågor eller funderingar maila oss på info@villamusko.se