Home / Mat

 

Mat & Råvaror

Övernattning med egen mat – Ni kanske känner att ni vill lösa allt med mat och dryck på egen hand, och ta med det ni själva önskar. Då är detta valet för er.

Övernattning med trerättersmiddag och privat kock – Väljer man detta alternativ så kommer vår kock Jakob att anlända under eftermiddagen för att förbereda och sedan laga en magisk trerättersmiddag bara för er, som ni sedan får avnjuta. Övriga måltider såsom frukost och lunch ombesörjer man själv och man tar med sig precis det man själv önskar.

Övernattning med helpension och privat kock – Det blir inte bättre än såhär. Väljer ni detta så kommer ni ha er helt egna privata kock under hela er vistelse. När ni anländer blir det lite mjukstart och det serveras en underbar lunch. Under eftermiddagen dukas det fram fika och frukt. Till kvällen får ni sedan avnjuta en magisk trerättersmiddag. Dagen efter när ni vaknar står en riktig drömfrukost uppdukad med allt ni kan tänka er, för bästa tänkbara start på dagen.

Exklusivt & Ostört – Oavsett vad och vilken typ av vistelse ni väljer så kommer där aldrig att vara några andra hyresgäster eller någon annan personal från oss på plats under eran vistelse, förutom kocken så klart om man nu har valt detta.

Vid frågor eller funderingar maila oss på info@villamusko.se

Kocken som lagar maten på Villa Muskö heter Jakob af Petersens och honom har vi valt med omsorg, lita på oss. ”Jag försöker att tänka på råvaror som är i säsong, närproducerat är också viktigt”, säger Jakob af Petersens. Jakob har många års erfarenhet från restaurangbranschen, då främst från matsalen, där han arbetat på restauranger som bland annat Fredsgatan 12, Aquavit i New York, Vassa Eggen och Operakällaren.

Intresset att laga mat har han dock haft sedan liten och har alltid studerat, frågat och smakat det som köket producerat. Senaste tiden har han arbetat som kock och frilansar på olika mindre och exklusiva resorts, gör private chef uppdrag, matlagningskurser och som kock åt Gaggenau. Maten som Jakob lagar har influenser från de restauranger som han arbetat på, från restaurangbesök runt om i världen och med en tanke på säsongens råvaror.

Vid frågor, funderingar eller specifika önskemål om mat och kock maila oss på info@villamusko.se